Thajsko

TreeHouse Villas Koh Yao ****/*

Chci bydlet v tomto hotelu

TreeHouse Villas na severním cípu ostrova Koh Yao Noi je dokonalým útočištěm pro ty, kdo hledají klid, soukromí a luxusní prostředí. Tento adults-only resort se nachází v soukromé zátoce, obklopen tropickou džunglí a vápencovými útesy, a poskytuje ideální únik od každodenního shonu. Ostrov leží v národním parku Phang Nga Bay mezi Phuketem a Krabi, přičemž je snadno dostupný lodí za méně než hodinu. Nedotčená příroda a odlehlost resortu zaručují naprostý klid.

Hosté mohou využívat restaurace a služby sesterského resortu Paradise Koh Yao, který je jen kousek odtud. TreeHouse Villas poskytuje soukromí a ohromující výhledy na záliv, který se objevil ve filmech jako James Bond: Muž se zlatou zbraní a Pláž s Leonardem DiCapriem.

Pláž před resortem má menší přístav a nízkou kamennou zídku chránící ji proti erozi. Zídka pokrývá část pláže, ale hezčí úsek s jemným pískem se nachází před resortem Paradise Koh Yao – stačí popojít pár metrů doprava.

  • Resort bez dětí
  • Luxusní Treehouse vily
  • Resort v klidném tropickém prostředí
  • Soukromá pláž a slaný bazén
  • Unikátní zážitkové balíčky
  • Bezplatný shuttle na ostrůvek a do vesnice
  • Kurzy vaření a plážový volejbal

  • Mělká pláž při odlivu – lepší koupání lodí 15 min (zdarma)
  • Přírodní Spa, jóga a wellness procedury
  • Šnorchlování, potápění a výlety na kajaku
  • Možnost využití zázemí sesterského resortu Paradise Koh Yao

TreeHouse Villas nabízí kombinaci relaxace a dobrodružství. Milovníci vodních aktivit si mohou užít šnorchlování, potápění, nebo prozkoumávat okolní laguny a pláže na mořských kajacích. Na souši resort nabízí kurzy thajského vaření, malování Batik, plážový volejbal, badminton a stolní tenis. Pro aktivní hosty jsou připraveny túry džunglí a výlety na horských kolech.

Unikátní balíčky Paradise Experiences zahrnují kombinaci exkurzí, wellness procedur a autentických gastronomických zážitků. Hosté mohou prozkoumávat Phang Nga Bay, navštívit rybářské vesnice a rýžová pole, nebo se vydat na privátní ostrovní výlety.

Pro relaxaci nabízí resort Aruna Aura Spa & Wellness, kde si můžete dopřát přírodní lázeňské procedury a denní jógu. Resort má také The Clubhouse s restaurací, barem a bazénem. Aktivity tým se postará o organizaci výletů a zážitků na míru podle vašich přání.

V TreeHouse Villas je každá vila navržena pro maximální komfort a spojení s přírodou. Všechny vily jsou vybaveny velkou postelí typu king, prostornou koupelnou s dvojitým umyvadlem a sprchou v džungli. Hosté mohou využít osobní minibary, vinotéku na šest lahví vína, jídelní zázemí a šatnu s toaletním stolkem. Samozřejmostí jsou také mezinárodní zásuvky a HDMI vstup k televizi. Máte přístup k exkluzivním výhodám, včetně in-villa dining, bezplatného Wi-Fi a vybraných položek z minibaru zdarma. Resort také nabízí multimediální streamovací služby a dopravu po areálu. Navíc mají hosté plný přístup k vybavení beachfront clubhouse, včetně restaurace, baru a bazénu

Threehouse vily (100 m²) – poskytují jedinečný zážitek pobytu v korunách stromů. Každá vila má svůj soukromý infinity bazén (4×2 m) a vstup přes visutý most, což umocňuje jejich výjimečnou atmosféru. Kromě toho je vila vybavena unikátní vanou ve tvaru houpací sítě. Pro větší pohodlí máte k dispozici iPad pro použití během pobytu.

Beachfront Pool Villa (110 m²) – Tato luxusní přízemní vila se nachází přímo na pláži a je ideální pro ty, kteří chtějí být v těsné blízkosti moře. Každá z 6 vil má vlastní soukromý infinity bazén (7×3 m) a přímý přístup na pláž. I tyto vily jsou vybaveny vanou ve tvaru houpací sítě, což dodává pobytu nádech exkluzivity.

Hilltop Pool Villa (390 m²) – Největší a nejluxusnější vila resortu, Hilltop Pool Villa  je určena až pro 6 dospělých. Tato dvoupodlažní vila je vybavena dvěma hlavními ložnicemi, jednou dvoulůžkovou ložnicí a prostorným obývacím pokojem. Pro maximální relaxaci jsou zde k dispozici dva bazény – 12m infinity bazén a menší soukromý plunge bazén, s nádherným výhledem na Phang Nga Bay.

  • dovolená snů 3 kategorie a jen 32 vil
  • dovolená snů Bezplatné Wi-Fi, minibar, vinotéka,
  • dovolená snů Zátoka Phang Nga Bay
  • dovolená snů Snídaně, polopenze, plná penze

Sami doporučujeme polopenzi – ideální kombinace snídaně a večeře přímo v resortu. Na oběd si můžete zajet do vesničky a ochutnat autentické místní pokrmy. Pro větší pohodlí lze doplatit plnou penzi, přičemž večeře jsou podávány formou á la carte, což zaručuje jedinečný zážitek každý večer. Resort má svou exkluzivní restauraci a bar pouze pro hosty TreeHouse Villas, zároveň však hosté mohou využívat restaurace v sousedním sesterském Paradise Koh Yao.

Roots Restaurant and Lounge je hlavní restaurací resortu a nabízí autentická thajská jídla i vytříbené západní klasiky. Ráno zde můžete začít den bohatým snídaňovým bufetem.

Seafood Terrace je plážová restaurace s bohatou nabídkou thajských pokrmů i západní kuchyně a pořádá také pravidelné tematické bufetové večeře.

Al Fresco je italská restaurace přímo na pláži, kde si můžete vychutnat autentickou italskou kuchyni s výhledem na moře.

Sundowner’s Bar je ideální pro večerní koktejly na pláži s pravidelnou živou hudbou či vystoupeními, což skvěle doplní atmosféru západu slunce nad Phang Nga Bay.


Nahoru