Resort Paradise Koh Yao se nachází na odlehlém severním cípu ostrova Koh Yao Noi v klidném zálivu Phang Nga, kde v okruhu 20 minut nenajdete žádná další ubytovací zařízení. Díky své poloze v srdci národního parku nabízí resort nerušený klid a je ideálním místem pro ty, kteří hledají únik od každodenního shonu nebo jsou přetížení prací. Resort je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry, které touží po romantické dovolené.

Paradise Koh Yao nabízí venkovní bazén se slanou vodou a 350 metrů dlouhou soukromou pláž, která je obklopena vápencovými útesy a tropickým pralesem. Tato oblast je známá z filmů jako „Muž se zlatou zbraní“ (James Bond) a „Pláž“ s Leonardem DiCapriem.

Transfery pro hosty jsou organizovány z mezinárodních letišť Phuket nebo Krabi, případně z hotelu dle vašeho výběru. Cesta zahrnuje nezapomenutelnou jízdu rychlolodí přes tyrkysové vody zálivu Phang Nga. Limuzíny či minibusy vás dopraví na molo, odkud resortní lodě zajistí bezpečný a rychlý transfer, trvající zhruba 50–60 minut.

  • Luxusní Shabby Chic ubytování
  • Soukromá pláž a slaný bazén
  • Mělká pláž při odlivu – lepší koupání lodí 15 min (zdarma)
  • Thajská, středomořská a italská kuchyně
  • Klid a příroda

  • Denní jóga, Spa a kurzy vaření
  • Vodní sporty a výlety na kajaku
  • Doporučujeme dvě nejvyšší kategorie ubytování
  • Vhodné pro rodiny s dětmi i páry

V Paradise Koh Yao na vás čeká dokonalá kombinace dobrodružství, relaxace a autentických zážitků. Pro milovníky přírody nabízí resort zdarma transfery na sousední ostrůvek v národním parku, kde si můžete užít koupání i během odlivu, nebo si vychutnat klidnou atmosféru vesničky, kam vás také dopraví mikrobus hotelu, a kde si můžete zakoupit autentické suvenýry.

I když je resort dostatečně vzdálen od turistických center Phuketu a Krabi, je snadno dostupný – do hodiny se sem pohodlně dostanete z letiště, což umožňuje rychlý a pohodlný přesun, aniž by to narušilo klidnou atmosféru místa.

Pokud preferujete odpočinek, navštivte Aruna Aura Spa, které nabízí masáže a bylinné páry pod širým nebem s nádherným výhledem na Phang Nga Bay. K tomu si můžete dopřát jógu na pláži, která vám zajistí dokonalé uvolnění.

Pro ty, kdo mají rádi vodní sporty, jsou připraveny výlety na šnorchlování, potápění nebo projížďky na kajaku po okolních lagunách. Na souši můžete vyzkoušet thajské kurzy vaření, malování batik, zahrát si plážový volejbal nebo se vydat na džunglové túry.

Resort nabízí balíčky autentických zážitků, od ochutnávek místních jídel po romantické pobyty. Můžete prozkoumat krásy Phang Nga Bay, navštívit rybářské vesnice nebo vyrazit na výlety na Phuket či Krabi, kde vás čekají další nezapomenutelné chvíle.

Po příjezdu vás přivítá welcome drink, a po celou dobu pobytu budete mít k dispozici bezplatné Wi-Fi. Resort nabízí také denní shuttle na blízký ostrov s pláží, kde si můžete užít koupání, přičemž vstupné do národního parku si hradí hosté sami. Během pobytu můžete využít knihy a hry k zapůjčení a jako bonus si vychutnat 30 minutovou lekci jógy a 30 minutovou thajskou masáž. Pro ještě větší relaxaci si můžete dopřát bylinnou parní lázeň.

Každý den v Paradise Koh Yao je plný nových zážitků, které vám umožní zapomenout na každodenní shon a užít si jedinečné chvíle v srdci tropického ráje.

Pokoje, studia a vily jsou klimatizované a zařízené v elegantním stylu Shabby Chic, který kombinuje bílé dřevěné dekorace, postele s moskytiérami a tyrkysové ložní prádlo. Součástí vybavení je televize se zahraničními programy, minibar a venkovní koupelna. Každá jednotka má typickou terasu s houpacími lenoškami, které jsou pro resort charakteristické.

Všechny pokoje v resortu jsou vybaveny Smart TV a telefonem, zatímco v pokojích typu Seaview Plunge Pool Deluxe Studio a Seaview Pool Villa najdete navíc Bluetooth reproduktory. Hosté mají k dispozici bavlněné župany, koupelnové vybavení, minibar, lednici, trezor a fén. V celém resortu je k dispozici bezplatné Wi-Fi. Pokoje jsou vybaveny také zařízením na přípravu čaje a kávy, zdarma dětskou postýlkou, klimatizací a stropními ventilátory. Součástí je tropická polo venkovní koupelna a lehátko, které lze přeměnit na přistýlku.

Superior Studio (54 m²) nabízí 28 studií, která jsou vybavena postelemi typu king nebo queen/jednolůžkovými postelemi. Nacházejí se v jednopatrových nebo dvoupatrových budovách v moderním tropickém stylu, přičemž v každé budově jsou 2 nebo 4 jednotky. Studia mají otevřenou obytnou část typu sala a je možné využít propojené pokoje pro rodinné ubytování.  Odkaz na plánek pokoje

Jacuzzi Studio (56 m²) zahrnuje 20 studií s postelemi typu king nebo queen/jednolůžkovými postelemi. Tato studia se nacházejí ve dvoupatrových budovách v tropickém stylu, přičemž v každé budově jsou 4 jednotky. Součástí je otevřená obytná část typu sala a propojené pokoje pro rodiny.

Seaview Plunge Pool Deluxe Studio  62 m² (doporučujeme)  nabízí 16 studií s postelemi typu king, které se nacházejí v jednopatrových nebo dvoupatrových budovách s tropickým designem. V každé budově jsou 2 nebo 4 jednotky. Studia mají otevřenou obytnou část typu sala, venkovní soukromé jacuzzi s dřevěnou terasou a výhled na moře s nádhernou panoramou zátoky Phang Nga.

Seaview Pool Villa 91 m² (doporučujeme) zahrnuje 6 vil s postelemi typu king. Tyto jednopatrové vily mají soukromý bazén o velikosti 11 m² s integrovaným jacuzzi. Součástí je rozsáhlá venkovní obytná část s privátním barem, oddělená šatna s prostory na oblékání a přímý přístup k moři. Vily se nacházejí na pláži a nabízejí ohromující výhled na zátoku Phang Nga.

  • dovolená snů 70 studií a vil
  • dovolená snů Smart TV, telefon, Bluetooth reproduktory, bavlněný župan, koupelnové vybavení, minibar, lednice, trezor a fén, bezplatné Wi-Fi, zařízení na přípravu čaje a kávy, klimatizace a stropní ventilátory.
  • dovolená snů moře, zahrada
  • dovolená snů Snídaně, polopenze, nebo plná penze

V Paradise Koh Yao nejde jen o krásné pláže a luxusní ubytování, ale také o skvělé gastronomické zážitky. Resort nabízí několik restaurací a barů, které uspokojí všechny chutě – od thajských specialit po středomořskou kuchyni či lehké občerstvení u bazénu.

Seafood Terrace
Restaurace s kapacitou 80 míst, zasazená do stínu stromů na pláži, nabízí thajské speciality, grilované mořské plody, saláty, lehká těstovinová jídla i veganské a vegetariánské možnosti.

Al Fresco Fine Italian Dining Restaurant
Italská restaurace s pecí na dřevo na přípravu pizzy, ideální pro milovníky lehké středomořské kuchyně. Několik stolů je umístěno přímo na pláži mezi palmami, což vytváří dokonalou relaxační atmosféru.

Sundowners Bar
Neformální bar s výhledem na zátoku Phang Nga, ideální pro večerní koktejly a lehké občerstvení. Západ slunce zde můžete vychutnávat s drinkem v ruce a romantickou hudbou v pozadí.

The Beach Club
Otevřen po celý den, servíruje hostům u bazénu nebo na pláži lehké občerstvení, koktejly, čerstvé džusy a ledové nápoje.

Pokojová služba
Pokud dáváte přednost soukromí, můžete si objednat pokojovou službu ve stylu pikniku přímo na svůj pokoj.

Osobně doporučujeme polopenzi, která vám umožní flexibilitu – můžete se naobědvat ve vesničce nebo přímo v resortu. Pokud preferujete plný komfort, je možné si dopřát i plnou penzi. 


Nahoru